Blog

Airtrack Show - a rendezvényed leglátványosabb eleme!

Tomboló tömeg, duplaszaltók, lélegzetelállító páros emelések, füstgépek, rekord létszámú emberátugrás és akár egész napos akrobatika oktatás kicsiknek-nagyoknak!

A FLIP UNIT Airtrack Show egy professzionális freestyle akrobata szupershow, ami kifejezetten világszínvonalú megjelenésekre lett tervezve.

Csapatunk a világon egyedülálló módon egy showban ötvözi a szertorna, freestyle akrobatika, parkour, és a cheerleading leglátványosabb elemeit, mindezt egy hatalmas, 12m hosszú csúcstechnológiás légszőnyegen előadva. A műsorok közt vagy után, a vendégek akár több órán keresztül tanulhatnak alapgyakorlatokat a profi akrobatáktól.

FUN FACT n1 - Akrobatáink beválogatásakor a duplaszaltó volt a belépő szint.

dji 0926

A csapat

A csapat kizárólag országos szinten összeválogatott professzionális sportolókból áll, akik egyenként is 12+ év tapasztalattal rendelkeznek az akrobatikus sportok terén. Csak az elmúlt 10 évben több, mint 2000 fellépésen vettünk részt. Heti többszöri edzéseinknek köszönhetően, mindig készen állunk egy újabb felkérésre!

FUN FACT n2 - Magyarország első és azóta is egyetlen alkar tartását kizárólag csapatunk tagjai tudják bemutatni.

Szolgáltatások

Profi sportolók

- 3-4 fő profi freestyle akrobata (fiúk)

- 2 fő profi cheerleader (1 fiú - 1 lány)

- Óriási csúcstechnológiás légszőnyeg (12x3 m)

Showműsorok

NAGY SHOW: 1 x 12-15p koreográfiás akrobata szupershow duplaszaltókkal, füstgépekkel, a világon egyedülálló showelemekkel és a fináléban interaktív emberátugrással (napon belül többször is előadható)

5 PERCESEK: 2 x 5 p különböző akrobata show 1x koreográfiás show + 1x interaktív emberátugró show (pontosan a nagy show 1. és 2. fele. Napon belül többször is előadhatóak)

AKTÍV JELENLÉT ÉS FOGLALKOZTATÁS

- a vendégek folyamatos felügyelet alatt próbálhatják ki az eszközt, akár a rendezvény teljes időtartama alatt

- együtt edzhetnek a profi akrobatákkal és még tanulhatnak is tőlük néhány trükköt

- a foglalkoztatás lehet 30 perces, vagy akár több órás is

FUN FACT n3 - Jelenleg minden magyar freestyle akrobata a mi csapatunkban van, aki képes talajon duplaszaltót ugrani.

Miért válassz minket?

  1. FLIPUNIT Airtrack showja nem csupán egy extrém sportbemutató. A koreográfiát több, mint 10 éves showipari tapasztalat alapján raktuk össze, logikailag oly módon felépítve, hogy a műsor végén a közönség igazi katarzist éljen át. Bármilyen esemény méltó látványeleme lehet, legyen szó akár sport világeseményről, elegáns vállalati rendezvényről vagy bármilyen szabadtéri rendezvényről, kiváltképp ahol a gyerekek vannak a középpontban.
  2. Sportolóink heti többször edzenek azért, hogy folyamatosan készen álljanak a következő felkérésre, így akár már 1 napos határidővel, mindenféle felkészülés nélkül is a legmagasabb színvonalú műsort tudjuk biztosítani.
  3. Megbízható, gyorsan reagálásó és rugalmas csapat vagyunk. Szabályos céges keretek közt működünk, akár 1 napos határidővel tudunk szerződni és szolgáltatni. Fellépőinket a legmagasabb szakmai elvárások szerint készítjük fel a szolgáltatásnyújtásra, ideértve a rendezvény protokollt és etikettet is. Nem tűnünk el, nem oszlunk fel időközben és rendezvényeden pontosan azt a műsort kapod, amit a videókban is látsz.
  4. Magyarország egyik -ha nem a- leglátványosabb extrém showműsora mellett a legerősebb interaktivitást biztosítjuk a rendezvényed vendégei számára, biztonságos módon (mind a műsorban, mind az azt követő foglalkoztatásban).

Mi készen állunk arra, hogy lenyűgözzük a közönséged! A döntés a Te kezedben van!

Kiemelt partnereink